fbpx
Sauli Seittenranta, Turun kokoomus

Lisää töitä, lisää vaikuttamista!

Tulin valituksi Turun kokoomuksen aluejärjestön hallitukseen toiselle vuodelle. Siinä missä ainejärjestöissä palaverit paketoidaan puolen yön aikaan, nämä kokeneet konkarit kopauttavat kokouksen puoleen tuntiin. Tehokkaan työskentelyn lisäksi hienointa on tietenkin ollut päästä osallistumaan kotikaupunkini päätöksentekijöiden tukijoukkoihin. Puolueilla on omat kunnallisjärjestönsä selkänojina erityisesti vaaleihin valmistautumista, mutta myös muuta tukea varten.

Turun kokoomuksen aluejärjestö valmistautuu muiden tavoin kovaa vauhtia ensi kevään vaaleihin. Työlistalla on kattavan ehdokaskaartin rekrytoiminen, ehdokkaiden kampanjoinnin tukeminen ja turkulaisia palvelevan kuntavaaliohjelman laatiminen.

Vaalien jälkeenkin on paljon työtä tehtäväksi. Vaikka paikalliset mediat uutisoivatkin isoimmista päätöksistä, olisi aluejärjestöllä parannettavaa jäsenille ja kaupunkilaisille viestimisessä. Käsitteillä olevia ja tehtyjä päätöksiä tulisi nostaa näkyvämmälle esimerkiksi somessa. Aloiteideoiden kerääminen jäseniltä lisäisi demokratiaa myös vaalien välissä. Vaikka tietenkin kaupunginvaltuutetut päättävät asioista vaaleissa kuntalaisilta saadulla yksinoikeudella, niin hyviin aloiteideoihin kokoomuksen valtuutetut varmasti tarttuisivat.

Nyt kohti vaalikevättä ja sen yli!